Onderhoud Veld 1 SV Donk gestart

In het meerjarenonderhoudsplan is vastgelegd dat SPORT•GOUDA in opdracht van de gemeente Gouda groot onderhoud pleegt aan sportaccommodaties.

De komende periode wordt er gewerkt aan de renovatie van veld 1 op Sportpark SV Donk. De uitvoering staat gepland tussen 26 juni en 14 augustus 2023. De projectuitvoering is in handen van Antea Realisatie B.V. en zal volledig worden begeleid door Henk Breunissen van SPORT•GOUDA.

SPORT•GOUDA zorgt er met deze renovatie voor dat SV Donk wordt voorzien van een uitstekend nieuw veld, waarbij zowel de sporttechnische eigenschappen verbeterd worden en waarbij er ook een stap wordt gemaakt in duurzaamheid. Bij het nieuwe veld wordt voor een ondergrond gekozen waarbij de schokabsorptie én verbeterd wordt én langer gewaarborgd blijft. Daarnaast wordt er voor een 100% organische infill mix op basis van kurk en olijfpitten gekozen. 

Bovenstaande keuzes dragen bij aan de verbetering van de sporttechnische eigenschappen van het veld en creëren een duurzamere, veilige sportomgeving.

sportgouda-sv-donk-drone-foto2-64a28_700x.jpg

 

Meer weten over de onderhoudsprojecten die SPORT•GOUDA uitvoert? Stuur een mail naar info@sportpuntgouda.nl.