Anders dan anders zomerrooster binnenbad Groenhovenbad door onderhoud

Komende zomervakantie zal er onderhoud gaan plaatsvinden in het Goudse Groenhovenbad. De oude verlichting in het natte gedeelte wordt vervangen door duurzame ledverlichting. Hierdoor gaat het binnenbadrooster er deze zomer anders uitzien dan normaal. De drie verschillende binnenbaden zullen gefaseerd open of gesloten zijn voor onderhoud. Het buitenbad zal de gehele zes weken open zijn. 

Verduurzaming accommodaties

SPORT•GOUDA is in opdracht van de gemeente Gouda bezig om sportaccommodaties te verduurzamen. Ook het vervangen van oude verlichting voor ledverlichting hoort daarbij. In het voorjaar is in het Groenhovenbad al gestart met het vervangen van de verlichting in de ‘droge’ ruimtes, zoals de hal, horeca en kleedkamers. Deze zomer is het ‘natte’ deel van het binnenbad aan de beurt. Ook in de baden zelf zal de onderwaterverlichting worden vervangen. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen is het daarom niet mogelijk de baden tijdens deze werkzaamheden open te houden. In fases zullen de drie binnenbaden de komende zomervakantie open zijn. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de activiteiten van verenigingen en de Goudse zwemmers. Enig overlast is helaas niet te voorkomen.

Via onderstaande knop kun je het 6 weken zomerrooster downloaden:

Zomerrooster Groenhovenbad 2024

6 weken zomerzwemabonnement

Het goede nieuws is dat er dit jaar weer een zomerzwemabonnement te koop is voor het recreatief zwemmen in de 6 weken zomervakantie. Deze is geldig van 13 juli tot en met 25 augustus 2024 op de recreatieve uren van 10:00-17:00 uur. Een zomerabonnement kan worden aangeschaft voor € 27,50 (4 t/m 12 jaar) of € 35,- (13 jaar en ouder). Dit is exclusief badpas. Het pasje is niet noodzakelijk, het abonnement kan namelijk ook online via de webshop worden gekocht zodat een digitale QR code op de telefoon bij de entree gescand kan worden voor toegang. 

Klik hier voor de webshop

De abonnementen zijn ook te verkrijgen bij de receptie van het Groenhovenbad.