Programma Sportcafé donderdag 24 oktober 2024

Helaas hebben we vanwege onvoldoende aanmeldingen bij meerdere workshops besloten om de Goudse Sportontmoeting van 24 oktober in afgeslankte vorm door te laten gaan en het om te zetten in een Sportcafé. Tijdens dit Sportcafé gaan we in op het onderwerp Fondsenwerving in de sport.

Graag willen we jou uitnodigen om volgende week donderdag, 24 oktober, aanwezig te zijn bij het sportcafé: Fondsenwerving in de sport in het Groenhovenbad.

Om 19.00u trappen we af en rond 20.00u sluiten we af met een borrel.

Workshop: Fondsenwerving in de sport

Ben jij betrokken bij een sportclub en wil je leren hoe je extra financiële middelen kunt genereren om de clubactiviteiten te ondersteunen? Dan nodigen we je van harte uit voor onze workshop fondsenwerving in de sport! Krijg de kans om in korte, persoonlijke gesprekken je project of vereniging voor te stellen aan vertegenwoordigers van ‘lokale’ fondsen zoals GoudApot, Jacq Bezemerfonds en het Leefstijlakkoord. Dit is een uitgelezen kans om direct in contact te komen met mogelijke financiers en waardevolle netwerken op te bouwen.

Aanmelden

Aanmelden voor het Sportcafé kan door te mailen naar inschrijven@sportpuntgouda.nl! Had je je al aangemeld voor deze workshop dan hoef je verder geen actie te ondernemen. Had je je aangemeld voor een andere workshop dan ontvang je nog een persoonlijk mail. 

Klik hier om aan te melden