Wie ben jij?

Je bent nog aan het studeren en/of vindt het leuk om wat extra’s te doen in de horeca. Je vindt het leuk om dagelijks met mensen in contact te staan. Je hebt een passie voor gastvrijheid, bent enthousiast en zit vol nieuwe ideeën over een gezond en gevarieerd aanbod. 
Werken in een dynamisch team in een sportieve en gezellige omgeving. Ben jij flexibel en zowel in de weekenden als in de avonden beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als horecamedewerker…...

  • heb je veel contact met onze gasten en de bezoekers van onze locatie
  • ben je gastvrij, geduldig, servicegericht en krijg je energie van net dat ene stapje meer
  • vind je het leuk om mee te denken over een gezond en gevarieerd aanbod
  • zet jij in een handomdraai een lekker cappuccino of maak jij een heerlijk gezond broodje klaar
  • verstrek jij de juiste informatie over de producten aan de gasten
  • zorg jij voor de juiste hygiëne en dat de werkomgeving schoon blijft
  • vul jij voorraden bij

 

Wat vragen wij?
  • Aantal uren en dagen is bespreekbaar
  • Flexibel inzetbaar, zowel avonden als weekenden
  • MBO werk- en denkniveau
  • Diploma EHBO/BHV diploma of je bent bereid deze te halen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief en gastgericht

Wat bieden wij jou?
  • Een leuke, sportieve werkplek met afwisselende werkzaamheden
  • Een gezellig en enthousiast team om in te werken 
  • Marktconform salaris (CAO VERMO)
  • Interne opleidingsmogelijkheden en onbeperkt toegang tot het opleidingsplatform GoodHabitz
  • Gratis deelnemen aan onze sport- en beweegactiviteiten, zoveel en zo vaak als je zelf wilt
  • Twee keer per jaar een bedrijfsactiviteit

 

Sollicitatieformulier

Dit veld is verplicht
Je hebt je voornaam niet ingevuld
Je hebt je achternaam niet ingevuld
Je hebt je e-mailadres niet ingevuld
Je hebt je telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.