SPORT•GOUDA viert nieuw systeem en website! Doe mee en win!

Afgelopen zomer heeft SPORT•GOUDA hard gewerkt aan de overgang naar een nieuw systeem en de nieuwe website. We zijn ontzettend trots op het resultaat!

Met het nieuwe systeem voor de kassa’s, toegangstickets, verhuur, het zwemles leerlingvolgsysteem en de nieuwe website maken wij het voor onze bezoekers nu nog makkelijker.

Wij vieren dit feestje met een leuke winactie!

Waarom heeft SPORT•GOUDA een nieuw systeem en website?

Wij zijn steeds meer gewend om online onze spullen te kopen en online reserveringen te plaatsen. Je kunt nu ook jouw tickets en reserveringen voor zwem -en sportactiviteiten makkelijk online regelen via www.sportpuntgouda.nl. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant nu nog makkelijker bij al jouw persoonlijke gegevens, bezoekhistorie en tegoeden. Je kunt ook je lessen-/badenkaart voor het Groenhovenbad opwaarderen. En met het nieuwe zwemles leerlingvolgsysteem van SPORT•GOUDA krijg je als ouder direct inzicht in de zwemlessen, aanwezigheid en ontwikkeling van jouw kind.

Vertrouwde service blijft!

Natuurlijk kun je voor al je aankopen ook nog steeds bij onze receptie terecht. Daar blijven wij jou nog steeds graag persoonlijk van dienst! Heb je vragen over het nieuwe systeem of de website? Wij helpen je graag en maken graag een persoonlijke afspraak met jou.

Lever een briefje met je naam en telefoonnummer in bij de receptie van het Groenhovenbad, of geef je vraag telefonisch of per e-mail aan ons door. We nemen dan snel contact met je op voor een afspraak!

Mailen kan naar:  info@sportpuntgouda.nl

WINACTIE Kleur en zoek Flits

Doe mee aan onze leuke winactie! Onze mascotte Flits de muis heeft een ‘Welkom op de website banner’ (zie plaatje op de laptop in de kleurplaat hiernaast als voorbeeld).
Dit plaatje, maar dan ingekleurd, is verstopt op een andere pagina van deze website. Kun jij die pagina vinden?

Kleur de leuke kleurplaat in, vul het antwoord in en maak kans op een sportief pakket t.w.v. 50 euro!

We geven 4 pakketten weg aan de 4 leukste inzendingen!

Lever je kleurplaat met het antwoord uiterlijk 15 november 2023 in bij het Groenhovenbad (Tobbepad 4) of Sportcentrum de Mammoet (Calslaan 101). Opsturen mag ook!

(De inleverdatum voor de kleurplaten is inmiddels verstreken, er kan niet meer ingeleverd worden)

Je kunt de kleurplaat ophalen bij het Groenhovenbad, de Mammoet of hier downloaden

Geef ons tips en WIN

Hou je niet van kleuren, maar heb jij wel een waardevolle tip voor ons, over hoe wij de website of ons systeem kunnen verbeteren? Deel deze tip met ons. De 5 beste tips worden beloond! Mail deze naar info@sportpuntgouda.nl. Dank je wel!